Ontdek een nieuwe plek

OVER PARK HOTEL ABCOUDE

Park Hotel Abcoude dankt haar naam aan het tegenover gelegen Hugo de Vriespark. Het hotel bestaat uit twee luxueus ingerichte appartementen en draait nagenoeg volledig op warmtepompen en zonne-energie.

woonkamer

Unieke hotel-serviced appartementen

Park Hotel Abcoude is een zogeheten short-stay hotel: onze gasten verblijven minimaal een week en maximaal een maand in ons hotel. We bieden onze gasten hotel-serviced appartementen die tussen de conventionele hotelkamer en een gemeubileerd appartement in zitten: met korte en langere huurperioden, een eigen keuken en service op elk gewenst niveau ervaar je de privacy van thuis in een luxueuze hotelomgeving met alle faciliteiten die je wenst! 

Naast alle gemakken die de appartementen zelf bieden kun je bij Parkhotel Abcoude gebruik maken van diverse andere services zoals onze stomerijservice, fitnessen zonder abonnement, fietsverhuur en een gevulde koelkast bij aankomst. 

Tarieven

€ 200,- per nacht op basis van een tweepersoonsbezetting. 
Voor iedere extra gast (tot maximaal vier personen) € 25,- extra per nacht. 

Bij een verblijf langer dan een week hanteren wij een kortingsstaffel. 

Abcoude

Abcoude is volgens het VVV-kantoor het best bewaarde geheim onder de rook van Amsterdam. En dat klopt! Abcoude herbergt vele historische plekken waaronder het Fort bij Abcoude. Het dorp wordt door een tiental fietsroutes doorkruist en de vele cafés en restaurants bieden een variëteit aan ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden. Parkeren is gratis en er zijn op diverse plaatsen laadmogelijkheden voor de elektrische auto. Op donderdag is er een traditionele weekmarkt.