Ontdek een nieuwe plek

De omgeving

woonkamer

Fietsen

Abcoude ligt in een gouden driehoek: tussen de landerijen, aan de rand van het plassengebied en nabij de grote stad. Het dorp ken vele indrukwekkende bezienswaardigheden waaronder het Fort bij Abcoude, de molen van Mondriaan en een aantal fraaie historische kerken. Wil je Abcoude en omgeving op de fiets verkennen? Wij zetten de tweewielers voor je klaar!

Varen

Verken de omgeving vanaf het water! Het prachtige Gein, de slingerende Angstel en de weidsheid van het Abcoudermeer zijn populair bij watersportliefhebbers. Doorvaren naar de bekende Vinkeveense Plassen of naar Amsterdam behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. 

Eten en drinken

Abcoude wordt gekenmerkt door haar gezellige terrassen. De vele cafés en restaurants bieden de hele dag door fantastische gerechten. In de omgeving van het Park Hotel vind je talloze opties voor het ontbijt, de lunch of het diner. Ook voor zakelijke bijeenkomsten.

Amsterdam

Het station van Abcoude bevindt zich om de hoek van ons hotel. Je bent twee stations en slechts vijftien minuten verwijderd van Amsterdam CS. Dat betekent dat ook het Ziggo Dome, de Heineken Music Hall, de Arena en het AMC zich op steenworp van ons hotel bevinden.

Een volledige uitgaansagenda vind je op www.abcoude.nl.